Συνταγές της Γιαγιάς



Υλικά:

- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 εβαπορέ γάλα
- 1 μόρφατ
- 2 βανίλιες
- 3 κουβερτούρες γάλακτος μαλακωμένες έως λιωμένες
 - 100 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας


Εκτέλεση:

- Χτυπάμε τη σαντιγί με το ζαχαρούχο και το εβαπορέ για 20' τουλάχιστον μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει το μείγμα μας και κατόπιν, το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες. 

- Κατόπιν τα ξαναχτυπάμε για λίγη ώρα και προσθέτουμε τη σοκολάτα (ενώ έχει χλιαρύνει λίγο) και τις σταγόνες σοκολάτας.

-  Βάζουμε και πάλι το παγωτό στην κατάψυξη για μία νύχτα!!

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ