Υλικά:
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 εβαπορέ γάλα
- 1 μόρφατ
- 2 βανίλιες
- 3 κουβερτούρες γάλακτος μαλακωμένες έως λιωμένες
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε τη σαντιγί με το ζαχαρούχο και το εβαπορέ για 20' τουλάχιστον μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει το μείγμα μας και κατόπιν, το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
- Κατόπιν τα ξαναχτυπάμε για λίγη ώρα και προσθέτουμε τη σοκολάτα (ενώ έχει χλιαρύνει λίγο) και τις σταγόνες σοκολάτας.
- Βάζουμε και πάλι το παγωτό στην κατάψυξη για μία νύχτα!!