Συνταγές της Γιαγιάς




Υλικά

- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 εβαπορέ γάλα
- 1 μόρφατ
- 2 βανίλιες
- 1 κουπάκι ψιλοκομμένες φράουλες (όχι πολύ ώριμες)
 - 100 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας ή τρούφα


Εκτέλεση:


- Χτυπάμε τη σαντιγί με το ζαχαρούχο και το εβαπορέ για 20' τουλάχιστον μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει το μείγμα μας και κατόπιν, το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες. 

- Κατόπιν τα ξαναχτυπάμε για λίγη ώρα και προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες φράουλες και τη σοκολάτα.


-  Βάζουμε και πάλι το παγωτό στην κατάψυξη για μία νύχτα!!

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ