Ιδανική για ένα ελαφρύ βραδινό αλλά και για συνοδευτικό με το κυρίως πιάτο μας!
Υλικά:
- 200 γραμμάρια σπανάκι
- λίγα κομμάτια κουνουπίδι βρασμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 50 γραμμάρια ανθότυρο
- 3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο ξύδι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- αλάτι
- προαιρετικά μαύρο σουσάμι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και αφού τα στραγγίσουμε τα κόβουμε με ένα μαχαίρι.
- Τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
- Περιμετρικά της σαλάτας προσθέτουμε τα κομμάτια από το βρασμένο κουνουπίδι και το ανθότυρο κομμένα σε όσο μεγάλα κομμάτια θέλουμε.
- Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το μέλι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Προσθέτουμε αλάτι και μαύρο σουσάμι αν θέλουμε.

