Υλικά:
- αλεύρι όσο πάρει για μία μαλακή ζύμη
- 2 ποτήρια νερό
- 1 φλιτζ. καφέ ξύδι
- 1 φλιτζ. καφέ ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Συγκεντρώνουμε τα υλικά και αρχίζουμε να ζυμώνουμε σε μια λεκάνη. Η ζύμη μας είναι έτοιμη όταν ξεκολλάει από τα χέρια μας εύκολα.
- Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και κατόπιν, συνεχίζουμε.
- Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και κατόπιν, συνεχίζουμε.
- Χωρίζουμε τη ζύμη μας σε 2 μπαλάκια,το ένα λίγο μεγαλύτερο από το άλλο (θα το στρώσουμε κάτω το μεγαλύτερο) και ανοίγουμε τα δύο φύλλα με τη βοήθεια ενός πλάστη.
- Αν θέλουμε να φτιάξουμε πίτα σε μπαστουνάκια χωρίζουμε τη ζύμη μας σε 8 μπαλάκια.