Υλικά:
- 1 πακέτο spaghetti
- 400 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε μπουκίτσες και βρασμένο
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού χυμό ντομάτας
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί κρέμα ή κρέμα γάλακτος
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και κατόπιν, τα σουρώνουμε.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μοσχάρι, το κρεμμύδι και την πράσινη πιπεριά για μερικά λεπτά.
- Κόβουμε την κόκκινη πιπεριά και τη βάζουμε στο μούλτι μαζί με το τυρί κρέμα ή την κρέμα γάλακτος και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το χυμό ντομάτας και το μείγμα από το μούλτι και αφήνουμε τη σάλτσα μας να βράσει.
- Προσθέτουμε ρίγανη, πιπέρι ανακατεύουμε και έπειτα προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μακαρόνια.
- Σερβίρουμε και στολίζουμε το πιάτο με ένα κλωναράκι μαϊντανό.