Υλικά:
- 2 μεγάλα ραπανάκια ή 4 μικρά περασμένα στον τρίφτη
- 1 καρότο περασμένο στον τρίφτη
Εκτέλεση:
- Πλένουμε πολύ καλά τα ραπανάκια και το καρότο.
- Αφαιρούμε τη φλούδα τους και κατόπιν, τα περνάμε από τον τρίφτη.
- Τοποθετούμε τα τριμμένα ραπανάκια και το καρότο σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
- Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη σάλτσα βινεγκρέτ που έχουμε ετοιμάσει όπως εδώ.
- Ανακατεύουμε και η σαλάτα μας είναι έτοιμη να τη σερβίρουμε.