Συνταγές της Γιαγιάς



Υλικά:

- 2 μεγάλα ραπανάκια ή 4 μικρά περασμένα στον τρίφτη
- 1 καρότο περασμένο στον τρίφτη 


Εκτέλεση:

- Πλένουμε πολύ καλά τα ραπανάκια και το καρότο.

- Αφαιρούμε τη φλούδα τους και κατόπιν, τα περνάμε από τον τρίφτη.

- Τοποθετούμε τα τριμμένα ραπανάκια και το καρότο σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.

- Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη σάλτσα βινεγκρέτ που έχουμε ετοιμάσει όπως εδώ.

- Ανακατεύουμε και η σαλάτα μας είναι έτοιμη να τη σερβίρουμε.

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ