- 1 πακέτο πτι μπερ
- 125 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
- μους σοκολάτας μπανάνας που θα βρείτε εδώ
- μους σοκολάτας μπανάνας που θα βρείτε εδώ
- 1 φακελάκι σαντιγί προαιρετικά
- κερασάκια γλασέ ή άλλα φρούτα επιλογής σας
- λίγη μαύρη τούφα ή τρίμματα κουβερτούρας
- λίγη μαύρη τούφα ή τρίμματα κουβερτούρας
Εκτέλεση:
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ.
- Λιώνουμε το βούτυρο και το βάζουμε στα μπισκότα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι τα μπισκότα να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος.
- Στρώνουμε τα μπισκότα σε μία αλουμινένια φόρμα για τάρτες μεσαίου μεγέθους και τα πατάμε καλά με ένα κουτάλι για να σταθεροποιηθούν.
- Οι κινήσεις μας με το κουτάλι πρέπει να είναι από το κέντρο προς τις άκρες γιατί πρέπει στις άκρες να είναι λίγο πιο χοντρή η στρώση με τα μπισκότα απ' ότι στο κέντρο της τάρτας.
- Βάζουμε τη βάση μας στην κατάψυξη για 20 λεπτά περίπου για να παγώσει και να σταθεροποιηθεί και έπειτα στρώνουμε τη μους από πάνω.