- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πορτοκαλί πιπεριά
- 1 μικρή πράσινη πιπεριά
- 6 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις πολτοποιούμε. Πολτοποιούμε και το σκόρδο και τα ανακατεύουμε καλά.
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τις πιπεριές το σκόρδο και το ξύδι μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά μας.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το ντιπ μας είναι έτοιμο.
- Μπορούμε να το συνοδεύσουμε είτε με φρυγανιές είτε με ψητό κρέας ή κοτόπουλο είτε να το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε καναπεδάκια για έναν μπουφέ.
- Μπορούμε να το συνοδεύσουμε είτε με φρυγανιές είτε με ψητό κρέας ή κοτόπουλο είτε να το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε καναπεδάκια για έναν μπουφέ.