Υλικά:
(για 4 φιλέτα)
- 100 γραμμάρια γιαούρτι
- 2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα απαλή ή πικάντικη
- 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
- 1/2 κουταλάκι κοφτό του γλυκού κάρυ
- αλάτι, πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη προαιρετικά
- 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση:
- Χαράζουμε τα φιλέτα και τα τοποθετούμε σε ένα τάπερ.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αλείφουμε τα φιλέτα με το χυμό λεμονιού.
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το κάρυ, το σκόρδο και την πάπρικα και περιχύνουμε με το μείγμα τα φιλέτα μας.
- Κλείνουμε το τάπερ και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες.
- Έπειτα, βγάζουμε τα φιλέτα από το τάπερ και τα ψήνουμε είτε στο φούρνο είτε στα κάρβουνα μέχρι να πάρουν χρώμα.