Υλικά:
- 200 γραμμάρια μαρούλι
- 200 γραμμάρια φασόλια βρασμένα
- 1 ξερό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ή φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 ή 2 καρότα περασμένα στον τρίφτη
- χυμό από ένα λεμόνι
- αλάτι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το μαρούλι. Το τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα ή σε ένα μεγάλο μπωλ.
- Προσθέτουμε τα φασόλια, τα ψιλοκομμένα καρότα και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε αλάτι, ελαιόλαδο και το χυμό από το λεμόνι.
- Η σαλάτα αυτή μπορεί να αποτελέσει και βραδινό γεύμα αλλά και συνοδευτικό με οποιοδήποτε φαγητό μας αρέσει.