Υλικά:
- 3 κιλά πράσινες ντομάτες
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 4 κόκκινες μικρές πιπεριές
- 4 καρότα
- μισό κουνουπίδι βρασμένο
- 150 γραμμάρια αλάτι
- ξύδι
- άρκετό ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Χαράσουμε τις ντομάτες και κόβουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε βάζα.
- Ρίχνουμε αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο και τα αφήνουμε στα βάζα για 10 μέρες.
- Μετά είναι έτοιμα για κατανάλωση.
- Ρίχνουμε αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο και τα αφήνουμε στα βάζα για 10 μέρες.
- Μετά είναι έτοιμα για κατανάλωση.