Υλικά:
(για 4 μερίδες)
- 4 κότσια
- λίγο χυμό πορτοκάλι φρέσκο
- μέλι (θα αλείψουμε με αυτό κάθε κότσι)
- μέλι (θα αλείψουμε με αυτό κάθε κότσι)
- αλάτι, ρίγανη, πιπέρι
- μαύρο πιπέρι
- ένα κλαδάκι δεντρολίβανο
Εκτέλεση;
- Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στο φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι για 1-2 λεπτά.
- Τοποθετούμε το κρέας στη γάστρα και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μαύρο πιπέρι και ρίγανη. Το κλωναράκι δεντρολίβανου το βάζουμε δίπλα στο κρέας.
- Αλείφουμε με μέλι πριν το βάλουμε στο φούρνο και αφήνουμε λίγη ποσότητα για λίγο πριν να σβήσουμε το φούρνο.
- Ψήνουμε σε σιγανή φωτιά στους 120-150 βαθμούς για 2-3 ώρες μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει.