Συνταγές της Γιαγιάς


Υλικά:

- 500 γραμμάρια μοσχάρι 
- 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο 
- 4 κλωνάρια ψιλοκομμένο σέλινο 
- 4 κούπες νερό
- 3 πατάτες 
- 3 καρότα 
- Αλάτι, πιπέρι 
- αυγολέμονο


Εκτέλεση:

- Βράζουμε το κρέας μας αφού το αλατοπιπερώσουμε.

- Αφού βράσει το κρέας, προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά: το κρεμμύδι, τις πατάτες, τα καρότα, το σέλινο (το σέλινο μπορούμε να το βάλουμε και με τη ρίζα του αφού την καθαρίζουμε και την κόψουμε). Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

-Αλατοπιπερώνουμε 

- Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο σύμφωνα με αυτήν τη συνταγή http://www.sintagesgiagias.info/2012/11/blog-post_789.html και το ανακατεύουμε καλά με το φαγητό μας προσέχοντας να μην σβολιάσει.



    Αφήστε το σχόλιο σας εδώ