Στη φωτογραφία το λαχταριστό χταποδάκι της Λένας!
Υλικά:
- χυμό ντομάτας
- 1 ποτηράκι κρασί κόκκινο
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1 μέτριο χταπόδι
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
-Καθαρίζουμε το χταπόδι και το τσιγαρϊζουμε λιγάκι
-Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα
- Σβήνουμε με το κρασάκι
-Προσθέτουμε την ντομάτα το αλάτι και το πιπέρι
-Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει.