Συνταγές της Γιαγιάς




Στη φωτογραφία το λαχταριστό χταποδάκι της Λένας! 

Υλικά:

- χυμό ντομάτας
- 1 ποτηράκι κρασί κόκκινο
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1 μέτριο χταπόδι
- αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση:

-Καθαρίζουμε το χταπόδι και το τσιγαρϊζουμε λιγάκι 

-Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα 

- Σβήνουμε με το κρασάκι 

-Προσθέτουμε την ντομάτα το αλάτι και το πιπέρι 

-Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει.

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ