Η συνταγή είναι της φίλης Μαρίας από Έδεσσα..Ευχαριστούμε πολύ!!
Υλικά:
- 5 με 6 κομμάτια μανιτάρια
- 2 αυγά χτυπημένα
- φρυγανιά τριμμένηγια το τηγάνισμα
- λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε εάν χρειάζεται τα μανιτάρια και τα πλένουμε.
- Χτυπάμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα μπωλ. Ακριβώς δίπλα ετοιμάζουμε ένα μπωλ με φρυγανιά τριμμένη.
- Βάζουμε το λάδι να κάψει και κατόπιν βουτάμε τα μανιτάρια πρώτα στο αυγό και μετά στη φρυγανιά.
- Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις 2 μεριές.