Συνταγές της Γιαγιάς



Η συνταγή είναι της φίλης Μαρίας από Έδεσσα..Ευχαριστούμε πολύ!!

Υλικά:

- 5 με 6 κομμάτια μανιτάρια 
- 2 αυγά χτυπημένα 
- φρυγανιά τριμμένηγια το τηγάνισμα
- λάδι για το τηγάνισμα


Εκτέλεση:

- Καθαρίζουμε εάν χρειάζεται τα μανιτάρια και τα πλένουμε.

- Χτυπάμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα μπωλ. Ακριβώς δίπλα ετοιμάζουμε ένα μπωλ με φρυγανιά τριμμένη.

- Βάζουμε το λάδι να κάψει και κατόπιν βουτάμε τα μανιτάρια πρώτα στο αυγό και μετά στη φρυγανιά.

- Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις 2 μεριές.

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ