Συνταγές της Γιαγιάς




Υλικά:

- 1 και 1/2 κουταλιά της σούπας γεμάτη κορν φλάουρ
- 2 φλυτζάνια ζωμό από οτιδήποτε φτιάχνετε ή νερό
- 2 λεμόνια
- 2 κρόκους
- αλάτι


Εκτέλεση:

-Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ζωμό από το κρέας που έχουμε φτιάξει να βράσει. 

-Διαλύουμε το κορν φλάουρ μέσα σε ελάχιστο νερό.

-Χτυπάμε τους κρόκους καλά. 

-Στύβουμε τα λεμόνια και τα προσθέτουμε στους κρόκους.

-Αποσύρουμε το μείγμα από τη φωτιά. 

-Προσθέτουμε το κορν φλάουρ στο ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς για να μην μας σβολιάσει.

-Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε γρήγορα.

-Το ξαναβάζουμε σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει.

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ