Υλικά:
- 1 και 1/2 κουταλιά της σούπας γεμάτη κορν φλάουρ
- 2 φλυτζάνια ζωμό από οτιδήποτε φτιάχνετε ή νερό
- 2 λεμόνια
- 2 κρόκους
- αλάτι
Εκτέλεση:
-Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ζωμό από το κρέας που έχουμε φτιάξει να βράσει.
-Διαλύουμε το κορν φλάουρ μέσα σε ελάχιστο νερό.
-Χτυπάμε τους κρόκους καλά.
-Στύβουμε τα λεμόνια και τα προσθέτουμε στους κρόκους.
-Αποσύρουμε το μείγμα από τη φωτιά.
-Προσθέτουμε το κορν φλάουρ στο ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς για να μην μας σβολιάσει.
-Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε γρήγορα.
-Το ξαναβάζουμε σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει.