Συνταγές της Γιαγιάς


Υλικά:

- 10 πράσινες πιπεριές για τηγάνισμα
- λάδι για τηγάνισμα
- αλάτι, πιπέρι (προαιρετικά)



Εκτέλεση:

- Πλένουμε πολύ καλά τις πιπεριές και τις αφήνουμε σε ένα τρυπητό μπωλ για λίγη ώρα να στραγγίσουν.

- Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και μόλις είναι έτοιμο ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις πιπεριές μας.

- Τις γυρίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και τις βάζουμε σε μια πιατέλα αφού έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί για να ρουφήξει το λάδι.

- Μπορούμε να φτιάξουμε αν θέλουμε σπιτική σάλτσα ντομάτας σύμφωνα με τη συνταγή αυτή http://www.sintagesgiagias.info/2012/10/blog-post_954.html και να περιχύσουμε τις πιπεριές μας!

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ