- 4 μεγάλες πέστροφες
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- ρίγανη
για την σάλτσα:
- ελαιόλαδο
- μουστάρδα
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1 παγάκι
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε τις πέστροφες τις πλένουμε και τις βάζουμε να στραγγίσουν και να φύγουν τα υγρά τους.
- Βάζουμε ελαιόλαδο και αλάτι σε ένα ταψί και τις τοποθετούμε μέσα. Ψήνουμε στο grill στους 250 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.
- Μόλις ψηθούν ρίχνουμε λίγη ρίγανη και ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας.