Υλικά:
- 2 αχλάδια
- 2 μήλα πράσινα ή κόκκινα ή κίτρινα
- 1 πορτοκάλι
- κανέλα για το πασπάλισμα
- λίγο μέλι σε ένα πιατάκι προαιρετικά ως συνοδευτικό
- σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε και κόβουμε πρώτα τα αχλάδια και τα τοποθετούμε στη μέση μιας μεγάλης πιατέλας.
- Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε στα τέσσερα. Με αυτά περιτριγυρίζουμε τα αχλάδια που βάλαμε πριν.
- Ανάμεσα στα μήλα βάζουμε τα κομμάτια από το πορτοκάλι.
- Πασπαλίζουμε με κανέλα, πιο πολύ στα μήλα και στα πορτοκάλια και λιγότερο στα αχλάδια.
- Ρίχνουμε το σιρόπι σοκολάτας στα αχλάδια και σερβίρουμε την πιατέλα με το πιατάκι μέλι για συνοδευτικό.