Συνταγές της Γιαγιάς






Υλικά:

- 20 περγαμόντα
- 2 λίτρο βότκα
- 1 κιλό ζάχαρη


Εκτέλεση:

- Καθαρίζουμε τα περγαμόντα.

- Τοποθετούμε τις φλούδες σε 2 βάζα του κιλού και καλύπτουμε με ζάχαρη και βότκα ισομοιρασμένα.

- Αφήνουμε σε σκιερό μέρος τα βάζα για 3-4 εβδομάδες μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

- Σουρώνουμε και το βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια. Το λικέρ σερβίρεται παγωμένο.



Πηγή φωτογραφίας:
http://appleturnover.tv

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ