Υλικά:
- 600 γραμμάρια κουβερτούρα
- 1 κουταλιά της σούπας κακάο σε σκόνη
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1 φλιτζάνι νερό
- 3 φλιτζάνια γάλα
- 4 κουταλάκια κορν φλάουρ
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με δύο κουταλιές γάλα.
- Βράζουμε το νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα. Πρέπει να λιώσει η κουβερτούρα.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το κακάο. Ανακατεύουμε να ενωθούν καλά τα υλικά μας. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε.