Συνταγές της Γιαγιάς




Υλικά:

- 5 ξύλα κανέλας μακριά
- 5 γαρύφαλλα
- 2/3 λίτρου βότκα
- 1 κούπα μπράντι ή λευκό κονιάκ
- ζάχαρη


Εκτέλεση:

- Σε ένα βάζο του κιλού βάζουμε τη βότκα, το μπράντυ, τα ξύλα κανέλλας, τα γαρύφαλλα και γεμίζουμε με τη ζάχαρη.

-Αφήνουμε το μείγμα για 1 μήνα σε σκιερό, δροσερό μέρος.

- Μετά τον έναν μήνα στραγγίζουμε και είναι έτοιμο το λικέρ να μπει σε μπουκάλια.

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ