Υλικά:
- 800 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους
- 3 μέτριες πατάτες
- 2 μέτρια καρότα
- 1 μικρό λάχανο ψιλοκομμένο
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 φλιτζάνια χυμό ντομάτας
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 ποτήρια νερό
- Αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Τρίβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε μαζί με το κρέας.
-Αφού τα σοτάρουμε ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και το αφήνουμε να βράσει για 1 ώρα.
- Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε και αυτά στο κρέας μετά τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι για να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.