Υλικά:
- 1/2 κουτί πελτέ ντομάτας
- 4 φρέσκες ντομάτες
- 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
-Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να ροδίσει.
-Τα ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί.
-Προσθέτουμε την ντομάτα, λίγη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και νερό.
-Αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να απορροφηθεί το νερό