Υλικά:
- 4 κλωνάρια σέλινο
- 5 καρότα
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- αλάτι και πιπέρι
- 3 φλυτζάνια του τσαγιού φασόλια
- χυμό ντομάτας
- 1 φλιτζάνι λάδι
Εκτέλεση:
-Μουσκεύουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ
- Την επόμενη μέρα πετάμε το νερό και τα πλένουμε
-Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
-Ρίχνουμε τα φασόλια και τα λαχανικά μαζί με αλάτι και πιπέρι
-Ρίχνουμε νερό να καλύψει το φαγητό μας
-Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά μέχρι να χυλώσει η φασολάδα μας