Συνταγές της Γιαγιάς




Υλικά:

- 4 κλωνάρια σέλινο
- 5 καρότα 
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- αλάτι και πιπέρι
- 3 φλυτζάνια του τσαγιού φασόλια
- χυμό ντομάτας
- 1 φλιτζάνι λάδι


Εκτέλεση:

-Μουσκεύουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ

- Την επόμενη μέρα πετάμε το νερό και τα πλένουμε 

-Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι 

-Ρίχνουμε τα φασόλια και τα λαχανικά μαζί με αλάτι και πιπέρι 

-Ρίχνουμε νερό να καλύψει το φαγητό μας

-Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά μέχρι να χυλώσει η φασολάδα μας

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ