- 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
- 2 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι ψιλό
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 2 αυγά χτυπημένα
- 10 ψιλές φέτες ζαμπόν
- 5 ψιλές φέτες μπέικον
- 2 κούπες διάφορα μαλακά τυριά
- Βράζουμε το γάλα με το σιμιγδάλι μέχρι να γίνει κρέμα.
- Την κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά και τα μαλακά τυρία.
- Στρώνουμε τη σφολιάτα σε ένα λαδωμένο ταψί και απλώνουμε πάνω 5 φέτες ζαμπόν, την κρέμα, το μπέικον και από πάνω βάζουμε πάλι κρέμα και τις υπόλοιπες φέτες ζαμπόν.
- Τυλίγουμε σε ρολό.
- Αλείφουμε το ρολό με χτυπημένο αυγό και το ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς κελσίου για 45 λεπτά. Κόβουμε και σερβίρουμε.
Καλή σας Επιτυχία!!