Συνταγές της Γιαγιάς



Υλικά

- 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
- 2 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι ψιλό
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 2 αυγά χτυπημένα
- 10 ψιλές φέτες ζαμπόν
- 5 ψιλές φέτες μπέικον
- 2 κούπες διάφορα μαλακά τυριά


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βράζουμε το γάλα με το σιμιγδάλι μέχρι να γίνει κρέμα.
  2. Την κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά και τα μαλακά τυρία.
  3. Στρώνουμε τη σφολιάτα σε ένα λαδωμένο ταψί και απλώνουμε πάνω 5 φέτες ζαμπόν, την κρέμα, το μπέικον και από πάνω βάζουμε πάλι κρέμα και τις υπόλοιπες φέτες ζαμπόν.
  4. Τυλίγουμε σε ρολό.
  5. Αλείφουμε το ρολό με χτυπημένο αυγό και το ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς κελσίου για 45 λεπτά. Κόβουμε και σερβίρουμε.
Καλή σας Επιτυχία!!

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ