Υλικά:
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- καυτερή πιπεριά αν θέλουμε
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι λάδι
- αλάτι και μπόλικο πιπέρι
- ρίγανη
- 1/2 κιλό γαρίδες
- 1/3 κιλό χταπόδι
- 1 πακέτο μακαρόνια
Εκτέλεση:
-Πλένουμε τις γαρίδες και το χταπόδι και τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα.
-Στραγγίζουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες.
-Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, και τις πιπεριές και ρίχνουμε την ντομάτα. Αφήνουμε να δέσει η σάλτσα μας.
-Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το χταπόδι και τις γαρίδες και ψήνουμε μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους. Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και ρίγανη.
-Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια.
-Βγάζουμε από την κατσαρόλα τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε σε τρυπητό.
- Κατόπιν ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα μας.