Υλικά:
- 1 πακέτο τορτελίνια με τυριά (250 γραμμάρια)
- 160 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 2 με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- αλάτι, αρκετό πιπέρι
- 5 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι κατεψυγμένο
- προαιρετικά λίγο κεφαλοτύρι για το τέλος
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Αφού βράσουν τα σουρώνουμε σε ένα τρυπητό μπολ.
- Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε σε αυτό το κρεμμύδι και το καλαμπόκι.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε τη σάλτσα μας να σιγοβράσει μέχρι να φουσκώσει λίγο. Έπειτα, προσθέτουμε το μαϊντανό και ανακατεύουμε.
- Τέλος, προσθέτουμε το μαϊντανό και το πιπέρι και προσθέτουμε τα τορτελίνια μέσα στη σάλτσα.
- Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά και πασπαλίζουμε με λίγο κεφαλοτύρι αν θέλουμε.