Συνταγές της Γιαγιάς



Φτιάξτε υπέροχα φοντάν ινδικής καρύδας σε λιγότερο από 10 λεπτά!!

Υλικά:
(για 40 τρουφάκια περίπου)

- 500 γραμμάρια ινδοκάρυδο
- 12 γεμάτες κουταλιές της σούπας ζαχαρούχο γάλα
- 1 φλιτζανάκι του καφέ λικέρ ότι μας αρέσει
- λίγο επιπλέον ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα



Εκτέλεση:

- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο γάλα πάρα πολύ καλά με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα. Προσθέτουμε 2-3 σταγόνες λικέρ.


- Πλάθουμε τα τρουφάκια μας ένα ένα βρέχοντας κάθε φορά τα δάχτυλά μας με λικέρ.

- Ετοιμάζουμε το ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα σε ένα πιάτο.


-  Τοποθετούμε τα τρουφάκια στο πιάτο με το ινδοκάρυδο και τα κυλάμε προσέχοντας να καλυφθεί όλη η επιφάνειά τους με ινδοκάρυδο.


- Βάζουμε τα τρουφάκια μας σε ειδικά χαρτάκια και κατόπιν, στο ψυγείο να παγώσουν για 3 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρουμε.


Αφήστε το σχόλιο σας εδώ