Φτιάξτε υπέροχα φοντάν ινδικής καρύδας σε λιγότερο από 10 λεπτά!!
Υλικά:
(για 40 τρουφάκια περίπου)
- 500 γραμμάρια ινδοκάρυδο
- 12 γεμάτες κουταλιές της σούπας ζαχαρούχο γάλα
- 1 φλιτζανάκι του καφέ λικέρ ότι μας αρέσει
- λίγο επιπλέον ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο γάλα πάρα πολύ καλά με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα. Προσθέτουμε 2-3 σταγόνες λικέρ.
- Πλάθουμε τα τρουφάκια μας ένα ένα βρέχοντας κάθε φορά τα δάχτυλά μας με λικέρ.
- Ετοιμάζουμε το ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα σε ένα πιάτο.
- Τοποθετούμε τα τρουφάκια στο πιάτο με το ινδοκάρυδο και τα κυλάμε προσέχοντας να καλυφθεί όλη η επιφάνειά τους με ινδοκάρυδο.