- Χτυπάμε
στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να ασπρίσουν.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι το αλεύρι και το μπέικιν ανακατεύοντας μέχρι να γίνει η ζύμη μας αφράτη και σχετικά σφιχτή.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι το αλεύρι και το μπέικιν ανακατεύοντας μέχρι να γίνει η ζύμη μας αφράτη και σχετικά σφιχτή.
- Ανακατεύουμε το μέλι και τα καρύδια.
- Ανοίγουμε τη ζύμη μας σε λεπτό φύλλο κόβουμε με κουπ-ατ ή με ένα ποτήρι σε στρόγγυλα κομμάτια.
- Διπλώνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρο και αλείφουμε από πάνω με κρόκο αυγού χτυπημένο και αραιωμένο με λίγο νεράκι.
- Στρώνουμε
μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζουμε εκεί τα σκαλτσούνια.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.
- Τέλος, μόλις κρυώσουν πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.