Υλικά:
- 1/2 κιλό φύλλο κρούστας
- 500 γραμμάρια κανταίφι
- 1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα
- κανέλα
- φρυγανιά
- σουσάμι
για το σιρόπι:
- 1400 γραμμάρια ζάχαρη
- 1500 γραμμάρια νερό
- 1 φέτα λεμόνι
Εκτέλεση:
- Παίρνουμε ένα ένα φύλλο κρούστας και το ξεχωρίζουμε. Γεμίζουμε κάθε φύλλο με λίγο κανταίφι πασπαλίζουμε με κανέλα, φρυγανιά, καρύδια και σουσάμι και το τυλίγουμε σε ρολό.
- Τοποθετούμε το κάθε φύλλο στο ταψί μας και μόλις τελειώσουν τα φύλλα είμαστε έτοιμοι να βάλουμε το γλυκό μας να ψηθεί.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει το φύλλο και να είναι τραγανό.
- Μόλις ψηθεί το γλυκό το αφήνουμε να κρυώσει και ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βράζουμε για 5 λεπτά τα υλικά για το σιρόπι και κατόπιν περιχύνουμε το γλυκό (πρέπει να είναι κρύο το γλυκό).
- Μόλις κρυώσει κόβουμε σε κομμάτια ή σε μπουκίτσες και σερβίρουμε.