Υλικά:
- 1 και 1/2 κιλό χοιρινό κρέας
- 3 κλωναράκια μικρά δενρολίβανο ξερό
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη αρκετή
- 1/4 του φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες.
- Τοποθετούμε το κρέας μας σε ένα πυρέξ και ψήνουμε σε φούρνο ξυλόσομπας σε σιγανή φωτιά για 2-3 ώρες. Αν το ψήσουμε στο φούρνο της ηλεκτρικής μας κουζίνας το σιγοψήνουμε στους 180 βαθμούς για 2-3 ώρες.
- Σερβίρουμε με πουρέ ή με ρύζι.