Συνταγές της Γιαγιάς



Υλικά:

- 1/2 μαύρο λάχανο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- χυμό από 1 λεμόνι
- ξύδι προαιρετικά



Εκτέλεση:

- Περνάμε από τον τρίφτη το λάχανο και το τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπωλ.

- Βάζουμε σε ένα πιάτο όσο λάχανο χρειαζόμαστε για τη σαλάτα μας και προσθέτουμε αλάτι, λάδι, το χυμό λεμονιού και το ξύδι αν θέλουμε.

- Το λάχανο που κρατήσαμε στο μπωλ θα μπορέσουμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο.

- Απολαμβάνουμε τη σαλάτα μας με το φαγητό μας ή και σκέτη με συνοδεία από γιαούρτι.

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ