Υλικά:
- 6 λουκάνικα Φρανκφούρτης
- 6 αυγά
- πιπέρι
- αλάτι
- λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι να κάψει και αφού κάψει ρίχνουμε τα λουκάνικα κομμένα σε κομματάκια.
- Τα τηγανίζουμε για λίγο μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα ενώ χτυπάμε λίγο τα αυγά μας.
- Ρίχνουμε τα αυγά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Μόλις αλλάξουν χρώμα το φαγητό μας είναι έτοιμο.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.