(για 40 τρουφάκια περίπου)
- 4 φλιτζάνια του τσαγιού καρύδια κοπανισμένα
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού γάλα
- 2 και 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας κακάο
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- ινδοκάρυδο ή μαύρη τρούφα ή χρωματιστή τρούφα ή κακάο
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού γάλα
- 2 και 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας κακάο
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- ινδοκάρυδο ή μαύρη τρούφα ή χρωματιστή τρούφα ή κακάο
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε ένα σκεύος τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το γάλα να ζεσταθούν μέχρι να αρχίσει να διαλύεται η ζάχαρη.
- Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 2 φλιτζάνια του τσαγιού καρύδια και 2 φλιτζάνια του τσαγιού γλυκά του κουταλιού ψιλοκομμένα.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε χωρίς να πάρει βράση το μείγμα μας. Μόλις πήξει το μείγμα το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
- Αφού κρυώσει εντελώς βρέχουμε λίγο τα χέρια μας και πλάθουμε τα τρουφάκια μας.
- Τέλος, κυλάμε τα τρουφάκια στο ινδοκάρυδο ή σε μαύρη τρούφα ή σε κακάο ή σε ινδοκάρυδο που το έχουμε χρωματίσει με χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Καλή σας επιτυχία!!!