Υλικά:
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 500 γραμμάρια σπανάκι ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 ντομάτα φρέσκια τριμμένη
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 4 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένη
- λίγο λευκό κρασί
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Πλένουμε καλά το σπανάκι και το ψιλοκόβουμε.
- 3' πριν βγάλουμε τα μακαρόνια προσθέτουμε στο νερό που τα βράζουμε το σπανάκι. Έπειτα, στραγγίζουμε τα μακαρόνια και το σπανάκι, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Σε μια κατσαρόλα ή στην ίδια που βράσαμε τα μακαρόνια, βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τη γαλοπούλα.
- Σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα, την τριμμένη ντομάτα αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε για να λιώσει το τυρί κρέμα.
- Μόλις δέσει η σάλτσα μας προσθέτουμε τα μακαρόνια και το σπανάκι ανακατεύουμε καλά και κατόπιν, σερβίρουμε.