Συνταγές της Γιαγιάς



Υλικά:

- 1 κιλό μοσχάρι
- 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 5 πράσινες πιπεριές
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 250 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- αλάτι, μαύρο πιπέρι σε κόκκους
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού σάλτσα ντομάτας
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό



Εκτέλεση:

- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα μανιτάρια.

- Έπειτα προσθέτουμε το μοσχάρι (αφού το έχουμε πλύνει και το έχουμε αφήσει να στραγγίσει).

- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

- Έπειτα, προσθέτουμε τη σάλτσα μας και το νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του.

- Σερβίρουμε το κοκκινιστό μας με ρυζάκι.

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ