Ένα ιδιαίτερα αγαπημένο φαγητό...
Υλικά:
- 1 κουνέλι
- 1 κιλό κρεμμύδια
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- ελαιόλαδο
- ελαιόλαδο
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού χυμό ντομάτας
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
- 1 ματσακι μαιντανό ψιλοκομμένο
- 2 φύλλα δάφνης
Εκτέλεση:
- Πλένουμε και κόβουμε το κουνέλι σε κομμάτια.
- Το αφήνουμε να στραγγίσει και μετά προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα και το αχνίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για μερικά λεπτά.
- Έπειτα, κόβουμε τα κρεμμύδια (όχι ψιλοκομμένα) και τα αχνίζουμε και αυτά στην ίδια κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν.
- Κατόπιν, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το κρασί, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, τα φύλλα δάφνης και το νερό στην κατσαρόλα.
- Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό μας σε σιγανή φωτιά να ψηθεί για 1 ώρα τουλάχιστον.
- Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό μας σε σιγανή φωτιά να ψηθεί για 1 ώρα τουλάχιστον.