Εκμεταλλευόμαστε την μπαγιάτικη βασιλόπιτα ή τα τσουρέκια που μας περίσσεψαν με τον πιο γλυκό τρόπο...
Υλικά:
- 5 με 6 φέτες βασιλόπιτα μπαγιάτικη ή τσουρέκι
- σιρόπι από κομπόστα ροδάκινο
- φέτες από κομπόστα ροδάκινο
- 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας
- τρούφα χρωματιστή ή σαντιγί για τη διακόσμηση
Εκτέλεση:
- Κόβουμε με τα χέρια μας τη βασιλόπιτα ή το τσουρέκι σε κομμάτια και τα τοποθετούμε σε μπολάκια σαν βάση.
- Βρέχουμε τα κομματάκια βασιλόπιτας με το σιρόπι και ετοιμάζουμε την κρέμα σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στο φακελάκι.
- Βάζουμε κρέμα σοκολάτας πάνω στη βασιλόπιτα ή το τσουρέκι και από πάνω γαρνίρουμε με σαντιγί ή με χρωματιστή τρούφα.
- Προσθέτουμε φέτες από κομπόστα ροδάκινο βάζουμε τα μπολάκια στο ψυγείο και σερβίρουμε το γλυκό μας.