Υλικά:
- 8 κομμάτια χοιρινό κρέας
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- φρέσκια ρίγανη
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι θυμαρίσιο
- λίγο νεράκι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας μας.
- Κατόπιν, τοποθετούμε τα κομμάτια στη γάστρα και προσθέτουμε ελαιόλαδο,αλάτι, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας για να πάνε τα μπαχαρικά παντού.
- Σε ένα ποτηράκι με λίγο νερό προσθέτουμε τη μουστάρδα και το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθούν τα υλικά.
- Περιχύνουμε το κρέας με τη μουστάρδα και το μέλι και ψήνουμε στο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου 3 ώρες μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κρέας μας.