Συνταγές της Γιαγιάς


Υλικά:

- 8 κομμάτια χοιρινό κρέας

- ελαιόλαδο

- αλάτι, πιπέρι

- φρέσκια ρίγανη

- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα

- 2 κουταλιές της σούπας μέλι θυμαρίσιο

- λίγο νεράκι


Εκτέλεση:

- Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας μας.

- Κατόπιν, τοποθετούμε τα κομμάτια στη γάστρα και προσθέτουμε ελαιόλαδο,αλάτι, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας για να πάνε τα μπαχαρικά παντού.

- Σε ένα ποτηράκι με λίγο νερό προσθέτουμε τη μουστάρδα και το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθούν τα υλικά.

- Περιχύνουμε το κρέας με τη μουστάρδα και το μέλι και ψήνουμε στο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου 3 ώρες μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κρέας μας.

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ