- 500 γραμμάρια κουβερτούρα
- 350 γραμμάρια χρωματιστά καραμελάκια
- 100 γραμμάρια καρύδια (γίνονται νόστιμα και χωρίς καρύδια)
- 5 με 6 αποξηραμένα δαμάσκηνα ή αποξηραμένα βερίκοκα
- 1 κουταλιά βούτυρο
Εκτέλεση:
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε ένα κατσαρολάκι.
- Αφήνουμε για λίγο να κρυώσει ανακατεύοντας και δοκιμάζουμε με τα χείλια μας τη σοκολάτα. Πρέπει να είναι χλιαρή στα χείλια μας για να συνεχίσουμε τα σοκολατάκια μας.
- Αφήνουμε για λίγο να κρυώσει ανακατεύοντας και δοκιμάζουμε με τα χείλια μας τη σοκολάτα. Πρέπει να είναι χλιαρή στα χείλια μας για να συνεχίσουμε τα σοκολατάκια μας.
- Σπάμε τα καρύδια με τα χέρια μας ή τα περνάμε στο μούλτι αλλά δεν τα κάνουμε πολύ μικρά και ψιλοκόβουμε τα αποξηραμένα φρούτα μας.
- Τοποθετούμε σε ένα μπολ τα smarties, τα κομματάκια από καρύδια και τα αποξηραμένα φρούτα.
- Προσθέτουμε τη λιωμένη ζεστή κουβερτούρα και το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Θέλουμε να ανακατευτούν καλά τα υλικά μας.
- Παίρνουμε με ένα κουτάλι λίγο από το μείγμα μας και τοποθετούμε σε ένα δίσκο που έχουμε τοποθετήσει μία λαδόκολλα.
- Μόλις τελειώσει το μείγμα μας τοποθετούμε τους δίσκους που χρησιμοποιήσαμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 1 ώρα να παγώσουν καλά.