Υλικά:
- μπισκότα σαβαγιάρ
- κουβερτούρα
- λίγη κρέμα γάλακτος
- λίγο ινδοκάρυδο προαιρετικά για το στόλισμα
- μους κάστανο όπως τη φτιάχνουμε για την τούρτα εδώ:
http://www.sintagesgiagias.info/2012/12/blog-post_5.html
http://www.sintagesgiagias.info/2012/12/blog-post_5.html
Εκτέλεση:
- Παίρνουμε δύο δύο σαβαγιάρ και τα βρέχουμε με λίγο λικέρ ή με λίγο γάλα.
- Ανάμεσα στα σαβαγιάρ βάζουμε με ένα κουτάλι μους κάστανο και τα ενώνουμε δύο-δύο.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε ένα κατσαρολάκι μαζί με την κρέμα γάλακτος και βουτάμε μέσα τα μπισκότα μας είτε ολόκληρα είτε τα μισά.
- Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγο ινδοκάρυδο πάνω από την κουβερτούρα και στη συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.