Υλικά:
- 3 κούπες αλεύρι
- 1 μπέκιν
- 1 κούπα χυμό πορτοκάλι φρεσκοστυμμένο
- 2 κούπες ζάχαρη
- 4 αυγά
- 250 γρ. βιτάμ
Εκτέλεση:
- Ρίχνουμε τα υλικά όλα μαζί στο μίξερ και τα χτυπάμε για περίπου 10 λεπτά.
- Κατόπιν ελέγχουμε αν τη ζύμη μας και αν είναι πολύ υγρή ρίχνουμε λίγο ακόμα αλέυρι (μισή κούπα) και ξαναχτυπάμε το μείγμα μας. Αν η ζύμη είναι ακόμα νερουλή ρίχνουμε ακόμα μισή κούπα αλεύρι.
- Τοποθετούμε τη ζύμη μας σε χάρτινα φορμάκια ψησίματος ή σε αλουμινένια αφού τα βουτυρώσουμε πρώτα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40'. Ελέγχουμε με ξυλάκι για σουβλάκι ή με οδοντογλυφίδα αν έχουν ψηθεί.
- Τοποθετούμε τη ζύμη μας σε χάρτινα φορμάκια ψησίματος ή σε αλουμινένια αφού τα βουτυρώσουμε πρώτα.