Υλικά:
- 1/2 πακέτο αρακά κατεψυγμένο
- 400 γραμμάρια κρέας ότι θέλουμε
- 3 μικρά καρότα κομμένα σε φετούλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- λίγο ελαιόλαδο (4-5 κουταλιές της σούπας)
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα μέχρι να ψηθεί καλά.
- Σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το κρέας και τον αρακά για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε 2 ποτήρι ζωμό από το κρέας μας, τα καρότα, το χυμό ντομάτας και τον ψιλοκομμένο άνηθο. Προσθέτουμε αλάτι,ρίγανη.
- Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράζει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του και να μαλακώσουν τελείως τα λαχανικά μας. Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί. Προσθέτουμε ρίγανη.
- Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό.