Συνταγές της Γιαγιάς



Υλικά:

- 1/2 πακέτο αρακά κατεψυγμένο
- 400 γραμμάρια κρέας ότι θέλουμε
- 3 μικρά καρότα κομμένα σε φετούλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- λίγο ελαιόλαδο (4-5 κουταλιές της σούπας)
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας


Εκτέλεση:

- Βράζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα μέχρι να ψηθεί καλά.

Σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το κρέας και τον αρακά για λίγα λεπτά.

- Προσθέτουμε 2 ποτήρι ζωμό από το κρέας μας, τα καρότα, το χυμό ντομάτας και τον ψιλοκομμένο άνηθο. Προσθέτουμε αλάτι,ρίγανη.

- Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράζει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του και να μαλακώσουν τελείως τα λαχανικά μας. Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί. Προσθέτουμε ρίγανη.

- Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό.

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ