Συνταγές της Γιαγιάς



Υλικά:

- 700 γραμμάρια τηγανιά
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- 250 γραμμάρια μανιτάρια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
- 2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες 
- 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 2 πορτοκαλί πιπεριές ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- ελαιόλαδο
- 1 ντομάτα 
- λίγο χυμό ντομάτας


Εκτέλεση:

- Πλένουμε την τηγανιά το στραγγίζουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας μας. Γυρνάμε αρκετά συχνά και μόλις πάρει κρέας και από τις 2 μεριές προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο , τις πιπεριές και τα μανιτάρια.

- Αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο και προσθέτουμε την ντομάτα τριμμένη μαζί με λίγο χυμό ντομάτας.

- Προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό μας σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.

- Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό ή και κρύο για μπουφέ είναι ότι πρέπει.

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ