Υλικά:
- 400 γραμμάρια ελιές καλαμών
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- λίγο ξύδι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε τις ελιές καλά και βγάζουμε από κάθε μία τα κουκούτσια.
- Αφού τελειώσουμε τις βάζουμε στο μούλτι μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά η πάστα μας.
- Την απολαμβάνουμε είτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ως συνοδευτικό ή πάνω σε κρακεράκια είτε τη χρησιμοποιούμε ως βάση για να φτιάξουμε καναπεδάκια.
- Την απολαμβάνουμε είτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ως συνοδευτικό ή πάνω σε κρακεράκια είτε τη χρησιμοποιούμε ως βάση για να φτιάξουμε καναπεδάκια.