- 2 στήθη κοτόπουλο
- 1 πακέτο πέννες ή ριγκατόνι
- 1 κουταλιά κάρυ
- 2 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
- 1 κουταλιά αμυγδαλόψυχα τριμμένη στο μούλτι
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλλοκομμένα
- 1 κούπα από το βρασμένο κοτόπουλο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πέννες και ταυτόχρονα το κοτόπουλο σε άλλη κατσαρόλα.
- Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο το κρεμμύδι με πολύ λίγο λάδι.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κούπα από το βρασμένο κοτόπουλο την κρέμα γάλακτος και το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους.
- Μετά προσθέτουμε στο τηγάνι 1 κουταλιά αμυγδαλόψιχα, 2 κουταλιές παξιμάδι, 1 κουταλιά κάρυ και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Σβήνουμε το μάτι αφήνοντας πάνω το τηγάνι και στη συνέχει βάζουμε τις πέννες σε πιάτο προσθέτω σάλτσα και σερβίρουμε.
Καλή σας Επιτυχία και φυσικά Καλή σας Όρεξη!!