Υλικά:
- 6 αυγά
- 400 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 500 γραμμάρια ινδοκάρυδο
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- φρουτάκια φρουί γλασέ ή κομματάκια από γλυκό του κουταλιού κυδώνι
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε τα αυγά ξεχωριστά από τα υπόλοιπα υλικά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ινδοκάρυδο, τη ζάχαρη άχνη, το αλεύρι και το βούτυρο.
- Ρίχνουμε και τα αυγά στο μπολ που έχουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε αρχικά με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε τα χέρια μας και ζυμώνουμε τα υλικά.
- Πρέπει να ανακατευτούν πολύ καλά τα υλικά μας και το μείγμα να είναι ομοιόμορφο.
- Παίρνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε μια λαδόκολλα. Πλάθουμε λίγο τα ινδοκάρυδα σε ημιστρόγγυλο σχήμα ή παίρνουμε με ένα κουτάλι λίγο λίγο από τη ζύμη (αν θέλουμε να είναι ακανόνιστα) και τα τοποθετούμε στο ταψάκι.
- Κάνουμε στη μέση από το καθένα με το δάχτυλό μας μια "θέση" για να μπουν τα φρουτάκια φρουί γλασέ.
- Βάζουμε από ένα φρουτάκι σε κάθε ινδοκάρυδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα γλυκάκια μας.
- Παίρνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε μια λαδόκολλα. Πλάθουμε λίγο τα ινδοκάρυδα σε ημιστρόγγυλο σχήμα ή παίρνουμε με ένα κουτάλι λίγο λίγο από τη ζύμη (αν θέλουμε να είναι ακανόνιστα) και τα τοποθετούμε στο ταψάκι.