Υλικά:
- λίγο ξύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- λίγο λάδι
-αλάτι
- λίγο μαιντανό
- 2 μελιτζάνες
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο. Αφού ψηθούν τις καθαρίζουμε και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.
-Προσθέτουμε σιγά σιγά και εναλλάξ το λάδι και το ξύδι
- Προσθέτουμε σκόρδο, το αλάτι,το πιπέρι και το μαιντανό.
- Γαρνίρουμε με ελιές.
Το "μυστικό" για να παραμείνει άσπρη η μελιτζάνα είναι όταν την ψήνουμε να την βάλουμε στη φωτιά και όχι στα κάρβουνα!!!