Συνταγές της Γιαγιάς



Υλικά:

- λίγο ξύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- λίγο λάδι
-αλάτι
- λίγο μαιντανό 
- 2 μελιτζάνες
- αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση:

- Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο. Αφού ψηθούν τις καθαρίζουμε και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι. 

-Προσθέτουμε σιγά σιγά και εναλλάξ το λάδι και το ξύδι 

- Προσθέτουμε σκόρδο, το αλάτι,το πιπέρι και το μαιντανό.

- Γαρνίρουμε με ελιές.


Το "μυστικό" για να παραμείνει άσπρη η μελιτζάνα είναι όταν την ψήνουμε να την βάλουμε στη φωτιά και όχι στα κάρβουνα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ