Υλικά:
- 1 κομμάτι φέτα
- 2 ντομάτες
- λάδι
- 1 αγγούρι
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- λίγες ελιές
- λίγη ρίγανη
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα λαχανικά μας.
-Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τις ελιές.
-Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη ρίγανη και ανακατεύουμε
-Τοποθετούμε την φέτα από πάνω
-Ρίχνουμε λίγη ρίγανη ακόμα πάνω στη φέτα και προσθέτουμε το λάδι βρέχοντας τη φέτα.